Ένα ηχηρό μεταγραφικό μπαμ επιχειρεί να κάνει ο Ολυμπιακός, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την ευρωπαϊκή του λίστα (θα πρέπει να έχει δηλωθεί μέχρι την 01:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου).

Σύμφωνα με τον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, Chiringuito TV, η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πρώην αρχηγού της Ρεάλ, Μαρσέλο, ο οποίος αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από τη «βασίλισσα», μετά από 15 χρόνια παρουσίας του στο «Μπερναμπέου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες μπορεί να επισημοποιηθεί η συμφωνία των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες των Πειραιωτών έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν εκπνεύσει η προαναφερθείσα προθεσμία της UEFA, προκειμένου να μπορέσουν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα του συλλόγου για τους ομίλους του Europa League.

O 34χρονος ακραίος οπισθοφύλακας βρέθηκε κοντά στη Λέστερ, ωστόσο τελικά το «φλερτ» του με τις «αλεπούδες» δεν κατέληξε σε «γάμο».

Ο Μαρσέλο έγραψε τη δική του ιστορία στη Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται θρύλος για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Όπως προαναφέραμε το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους Μαδριλένους, με τον ίδιο να αποχαιρετά  με δάκρυα στα μάτια την αγαπημένη του ομάδα στις 13 Αυγούστου.

«Ήμουν στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και έγραψα ιστορία» δήλωσε τότε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος ακραίος οπισθοφύλακας, ο οποίος κατέκτησε με τη Ρεάλ 25 τίτλους.

Συγκεκριμένα πανηγύρισε με τη «βασίλισσα» πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα, πέντε Κύπελλα Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων.

Συνολικά κατέγραψε με τους Μαδριλένους 546 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 38 γκολ και 103 ασίστ.

Μάλιστα μετράει και 58 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας σημειώσει 6 γκολ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης