Καραπαπάς στη Λίγκα: «Η ξεφτίλα της ΕΠΟ δεν έχει προηγούμενο»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 21:33
Καραπαπάς στη Λίγκα: «Η ξεφτίλα της ΕΠΟ δεν έχει προηγούμενο»

Την άποψη ότι το πρωτάθλημα της Super League πρέπει να διακόψει κάθε σχέση με την ΕΠΟ εξέφρασε ο γ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς στο Δ.Σ. της διοργανώτριας, εξαπολύοντας νέα επίθεση στην ομοσπονδία.

Αναλυτικά είπε ο Καραπαπάς:

«Όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο έχουμε δει λαμόγια, στοιχηματζήδες, απατεώνες, κάθε λογής υπόκοσμο, αστοιχείωτους, αμόρφωτους, βρώμικους ανθρώπους.

Όμως ποτέ δεν υπήρχε στο παρελθόν μια τόσο χυδαία αντιμετώπιση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέναντι στο άθλημα και σε συγκεκριμένες ομάδες.

Η ξεφτίλα τους δεν έχει προηγούμενο. Είναι η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον έχουν γίνει παραποδόσφαιρο και η αξία του αθλήματος και του ελληνικού ποδοσφαίρου εκμηδενίζεται συνεχώς.

Δεν μπορεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να στηρίζεται στις αποφάσεις 8 κατσαπλιάδων, που επιδεικτικά παραβιάζουν τις αποφάσεις και συστάσεις της FIFA, της UEFA, των τηλεοπτικών παρόχων και τους νόμους του ελληνικού κράτους.

Ο Ολυμπιακός θα τους κυνηγήσει με κάθε νόμιμο μέσο για να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης για όλες τις παράνομες ενέργειες και αποφάσεις τους.

Δηλώνουμε στον συνεταιρισμό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διακόψει κάθε σχέση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ταυτόχρονα θα σταματήσει να χρηματοδοτεί με οποιοσδήποτε τρόπο την ΕΠΟ με αυτό το σάπιο σύστημα.

Μας κάνει κακό η ΕΠΟ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο προϊόν μας, στις επενδύσεις μας και εν γενεί στην αξία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να διακόψουμε κάθε δεσμό και σχέση με αυτήν».

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, 21:45