Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη ήττα του στα φιλικά προετοιμασίας την Τρίτη (29/06) απ’ τη Σάλτσμπουργκ με 3-0, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αυτά που ήθελε και δεν έδειξε να ανησυχεί, τονίζοντας πως υπήρχαν και θετικά στοιχεία στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

«Στα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό δεν έχω δώσει σημασία στα αποτελέσματα, παρά μόνο στην πρόοδο που κάνει η ομάδα. Σήμερα είδα πολλά θετικά πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Είδαμε μία ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες και είχε κατοχή της μπάλας. Πρέπει να συνεχίσουμε την πρόοδό μας για να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σάλτσμπουργκ είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ένταση στο παιχνίδι της. Κρατάμε τα θετικά πράγματα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα γιατί ήταν μία ομαδική προσπάθεια. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για την παρουσία του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Κουντέ:

«Είναι ένας παίκτης που ενσωματώθηκε αργότερα. Τον δοκιμάζουμε. Θέλει δουλειά ακόμη. Σήμερα είδαμε πράγματα για τα οποία τον θέλουμε στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης