Έπειτα από πολλά χρόνια θητείας στον Ολυμπιακό ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, ο Φρανσουά Μοντεστό θα «μετακομίσει» οριστικά στη Μόντσα για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του κι ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο επί πολλά έτη αντιπρόεδρος της Μίλαν και σημερινός εκτελεστικός διευθυντής της νεοφώτιστης στη Serie A ιταλικής ομάδας, ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε συνάντηση που είχαν στην ιταλική Λίγκα, οι εκπρόσωποι των ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ωραίο που επιστρέφω έπειτα από πέντε χρόνια, ξαναβρήκα φίλους. Συγκινήθηκα κυρίως επειδή ήταν η πρώτη φορά που είμαι εδώ για την Μόντσα.

Έχουμε έναν νέο τεχνικό διευθυντή που είναι ο Φρανσουά Μοντεστό, τον επέλεξα επειδή θεωρώ πως είναι πολύ ικανός. Θέλω να τον κάνω να δουλέψει.

Ο στόχος μας ως ομάδα είναι να βρεθούμε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα» τόνισε αρχικά ο Γκαλιάνι και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πρέπει να κάνουμε μία καλή ομάδα αν θέλουμε να παραμείνουμε στην Serie A. Το μοντέλο; Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν ομάδες δομημένες για να μείνουν στην Serie A για πάρα πολύ καιρό: Αταλάντα, Σασουόλο, Ουντινέζε, ακόμα και η Βερόνα.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε σε αυτό το γκρουπ και όχι σε εκείνο των ομάδων που είναι μεταξύ της Serie A και της Serie B».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης