Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αντιμετωπίζουν προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση και ο δεύτερος από τραυματισμό στο μάτι και ενδέχεται ο Γιάννης Αναστασίου να μην τους χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί να τους προφυλάξει, αφού ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στις 19 Μαρτίου.

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προωθεί παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Εννέα παίκτες θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια μετά από εισηγήσεις του Γιάννη Σαμαρά και με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αναστασίου.

Αυτοί είναι οι Νέστορας Γκέκας (19, τερματοφύλακας), Κωνσταντίνος Κοτσάρης (18, τερματοφύλακας), Δημήτρης Μυρθιάνος (19, αριστερό μπακ), Μάριος Τζανουλίνος (18, στόπερ), Βασίλης Αγγελόπουλος (17, μέσος), Μιχαήλ Πίτερ Νιούμαν (18, επιθετικός), Πασχάλης Στάικος (18, μεσοαμυντικός), Υμεράι Μαλντίν (19, μεσοεπιθετικός-Αλβανία) και Λάζαρος Λάμπρου (16, επιθετικός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης