Δώνης: «Έχω στο μυαλό μου την παραίτηση»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, 00:08
Δώνης: «Έχω στο μυαλό μου την παραίτηση»

Συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αλαφούζο θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη με 4-0 έκανε σκέψεις παραίτησης και ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Επειδή είπα κάποια πράγματα και μετά το ματς και μίλησα με τους ποδοσφαιριστές μου στα αποδυτήρια. Είμαι ένας άνθρωπος που διατηρώ την ψυχραιμία μου δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου είπα και στους ποδοσφαιριστές πως θα αφήσω να περάσει το βράδυ. Θα κάνω μια συζήτηση με το Νίκο και τον πρόεδρο γιατί δεν κρύβω πως υπάρχει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μίλησα με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Είμαι ένας άνθρωπος που διατηρώ την ψυχραιμία μου, δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου, είπα και στους ποδοσφαιριστές πως θα αφήσω να περάσει το βράδυ και θα κάνω μια κουβέντα με τον Νταμπίζα και τον πρόεδρο. Υπάρχει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ο Παναθηναϊκός για μένα δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, είναι ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω. Δυστυχώς τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα. Μια εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα θα πρέπει να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα».

-Υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση για την εικόνα που δείχνει η ομάδα και τα τραγικά λάθη;

«Ειλικρινά και εγώ αν ήμουν από τη δική σας πλευρά την ίδια ερώτηση θα έκανα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να δώσεις ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη που είναι πέρα από το φυσιολογικό και μας επηρεάζει γιατί δείχνουμε μια εικόνα μιας ομάδας που δείχνει πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, μιας ομάδας με τεράστια κενά. Δεν μπορώ να δώσω ποδοσφαιρική εξήγηση».

-Αν καταλάβαμε καλά από τα λεγόμενα σας έχετε θέσει την παραίτηση σας υπόψιν του κ. Νταμπίζα και του κ. Αλαφούζου και περιμένετε να δείτε αν θα γίνει αποδεκτή;

«Δεν έκανα αυτή τη δήλωση. Νομίζω μιλάω καλά τα ελληνικά και προσπαθώ να διατυπώσω τις σκέψεις μου επειδή μιλάω ανοιχτά στους ποδοσφαιριστές μου ήθελα να ξέρω πως αισθάνονται και τις σκέψεις που έχω και να συζητήσουμε με ψυχραιμία».

-Υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τους Αλαφούζο-Νταμπίζα;

«Όχι ακόμα, αλλά θα μιλήσουμε από αύριο».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019, 00:19