Ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στάθηκε στις δυσκολίες που έχει το συγκεκριμένο ματς, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποβάλει η ομάδα του τα προβληματικά αγωνιστικά της στοιχεία, προσθέτοντας ότι για αυτό τον λόγο απαιτείται χρόνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη διακοπή: «Ήταν μια χρήσιμη περίοδος γιατί μπόρεσα να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα. Βλέπω διάφορα θέματα όπου έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Δεν είναι εύκολο να τα διορθώσουμε όλα. Πρέπει να αποβάλουμε τα προβληματικά στοιχεία που έχουμε και γι΄ αυτό χρειάζομαι χρόνο. Το πνεύμα του Παναθηναϊκού είναι πάντα πάνω από εμάς και θα δικαιωθούμε όταν βελτιωθούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα μας ενόχλησε η ήττα από τον Ατρόμητο. Πρέπει να βρούμε εξηγήσεις για τις εμφανίσεις μας και το αρνητικό αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση που βρήκε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για το συνέβη πριν από εμένα. Από τη στιγμή που με κάλεσαν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού, σημαίνει ότι υπάρχουν προβλήματα. Θεωρώ ότι μπορούμε να λύσουμε σταδιακά τα προβλήματα που έχουμε. Υπάρχει διάθεση και φιλοδοξία απ’ όλους».

Για το ντέρμπι: «Είναι πολύ κρίμα που ο αγώνας θα γίνει χωρίς κόσμο. Ντέρμπι υπάρχουν πολλά σε όλο τον κόσμο. Στην Πορτογαλία, στο Βέλγιο, στη Ρουμανία. Γνωρίζω ότι αυτά τα ντέρμπι είναι ημερομηνίες που τις σημειώνουμε για να τα παρακολουθήσουμε. Είναι ένας σημαντικός αγώνας, όπου θα δούμε τη φυσική, πνευματική και τη γενική μας κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δική του εμπειρία από ντέρμπι: «Το Μονακό-Νις είναι ένα ματς που πραγματικά ξεχωρίζει, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Στην Ελλάδα πράγματι υπάρχουν σπουδαία ματς, αλλά για μένα αυτό που μπορώ να πω ότι είναι χαρά να συμμετέχεις σε τέτοια ντέρμπι. Εγώ μικρός έπαιζα σε μια ομάδα Ρομά κοντά στη γειτονιά μου. Όταν κερδίζαμε έπρεπε να πάω τρέχοντας στο σπίτι μου γιατί κινδύνευα».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Δεν υπάρχουν φαβορί στα ντέρμπι. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα και αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος».

Για τον Ολυμπιακό: «Τα τελευταία δέκα χρόνια, ίσως και περισσότερα, είναι μια ομάδα γνωστή στην Ευρώπη. Εμείς έχουμε το δικό μας πνεύμα, τα δικά μας κίνητρα, τη δική μας περηφάνια. Θα πρέπει να δούμε κάποια πράγματα από τον Ολυμπιακό, έστω κι αν αυτό ενοχλεί εν μέρει την περηφάνια μας. Θα πρέπει να τους συγχαρούμε για τα αποτελέσματά τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Τσάμπιονς Λίγκ. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τιμήσουμε τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι ελπίζουμε ότι θα “φωτίσουμε” και τον δικό μας δρόμο».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Με προβληματίζουν οι απουσίες των Βέλεθ και Πούγγουρα, αλλά όχι γιατί παίζουμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν άλλα ζητήματα που με απασχολούν. Γι’ αυτό λέω βήμα βήμα θα διορθώσουμε κάποια δικά μας θέματα. Θα παίξουμε με σεβασμό στον αντίπαλό μας και προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε αγώνα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης