Ο τραυματισμός που «κουβαλούσε» ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο κουντεπιέ, από την πρώτη σεζόν του στην Τβέντε και του… ξαναβγήκε τον περασμένο Φεβρουάριο, λόγω κάκιστης αποκατάστασης από το ιατρικό τιμ της ολλανδικής ομάδας, ήταν το μοναδικό «γκρίζο» σημείο στη μεταγραφή του Ισπανού εξτρέμ στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιούνιο.

Το είχε περιγράψει κι ο ίδιος πολύ αναλυτικά στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «Panenka» στα μέσα Ιουνίου. «Στο τέλος της περασμένης σεζόν κι ενώ έμεναν λίγα παιχνίδια τραυματίστηκα στο πόδι και μου έβαλαν ένα είδος νάρθηκα. Ακολούθησα μια θεραπεία στη Βαρκελώνη και οι φυσιοθεραπευτές έστειλαν μια σειρά οδηγιών στους γιατρούς της ομάδας στην Ολλανδία σχετικά με το τι θα έπρεπε να κάνω, για να μην πάθω κάποια υποτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έφτασα εκεί απλώς αγνόησαν τις οδηγίες και τραυματίστηκα ξανά τον Φεβρουάριο. Ήταν μια καλή χρονιά, αν και νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει ακόμη περισσότερα. Οι αριθμοί μου δεν είναι κακοί (σ.σ. 7 γκολ και 6 ασίστ στην εφετινή, “κουτσουρεμένη” Eredivisie), αλλά θα μπορούσαν, αν ήμουν καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, να είναι ακόμη καλύτεροι…».

Ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός για να «χαλάσει» τη μεταγραφή, αλλά σίγουρα θα χρειαζόταν χρόνος και μία πολύ πιο σωστή αποκατάσταση για να το αφήσει πίσω του μια και καλή. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός «θυσίασε» τις διακοπές του κι επέστρεψε στις αρχές Ιουλίου ξεκινώντας τη δουλειά μαζί με τον βοηθό γυμναστή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Σταυρινό.

Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο. Ο Αϊτόρ πατάει πια πάρα πολύ γερά στο πόδι του, τρέχει χωρίς ενοχλήσεις, ενώ έχασε κι ορισμένα περιττά κιλά που είχε πάρει από τον αγωνιστική «αδράνειά» του. Έτσι, πήρε το «πράσινο φως» να ξεκινήσει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονήσεις από το απόγευμα της 10ης Αυγούστου, όταν θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης