Ο Ντάνι Πογιάτος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού από τη νέα αγωνιστική περίοδο αντικαθιστώντας τον Γιώργο Δώνη.

Ο Ισπανός προπονητής της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τσάβι Ρόκα με τους υποψήφιους τεχνικούς που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό και μολονότι δεν έχει παραστάσεις από κοουτσάρισμα πρώτης ομάδας (πέρα απ’ τη θητεία του ως βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18), ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως έχει ένα «πακέτο» που ταιριάζει με αυτά που αναζητούν οι «πράσινοι» για τον διάδοχο του Δώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τελευταία διετία έχει να επιδείξει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ισπανία θεωρούν πως τον 46χρονο τεχνικό ως έναν προπονητή με «σκληρή» νοοτροπία και αγωνιστική φιλοσοφία και ικανότητα στο να βελτιώνει και να εξελίσσει παίκτες. Και μάλιστα σε έναν πολύ «δύσκολο» ποδοσφαιρικό «οργανισμό» όπως είναι η «βασίλισσα».

Οι επαφές του Πογιάτος με τον Ρόκα και τους «πράσινους» είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο, ωστόσο υπάρχει μία πολύ βασική εκκρεμότητα. Το πώς θα κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει τις σκέψεις της για τον Καταλανό τεχνικό. Με τα υπάρχοντα δεδομένα ωστόσο, ο Πογιάτος μοιάζει να είναι το μεγάλο φαβορί, έστω κι αν θεωρείται μία επιλογή μεγάλου ρίσκου, καθότι είναι «άγουρος» σε συνθήκες επαγγελματικής ομάδας.

Ως δεύτερη επιλογή, στην παρούσα φάση, είναι ο Σέρβος Βέλικο Παούνοβιτς, ο οποίος έχει πολύ πιο υψηλό κασέ, ενώ έχει προταθεί και σε ομάδες της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, ψάχνοντας (σε πρώτη φάση) ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης