Τις θέσεις του επί των συμβάσεων για το γηπεδικό πρότζεκτ στον Βοτανικό, θα αναλύσει η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 10 Ιανουαρίου 2022 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/12) η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου, ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Μαλακατές, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Βρανόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Παυλόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνέντευξη Τύπου αναμενόταν να προγραμματιστεί αρχικά για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο, η πλευρά του Ερασιτέχνη αποφάσισε να δώσει μία μικρή χρονική παράταση στις επίσημες τοποθετήσεις της, περιμένοντας από την πολιτεία και το Δήμο Αθηναίων να ικανοποιήσει το αίτημά του για διατήρηση του 15% επί των εισπράξεων και των εμπορικών χρήσεων και στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό.

Να διατηρηθεί δηλαδή το καθεστώς που υπάρχει σήμερα και στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και να μην διατηρήσει το 15% επί των εσόδων μόνο για 15+15 χρόνια (όπως ήταν η αρχική πρόταση), αλλά για όσα χρόνια θα βρίσκεται εν ισχύ η σύμβαση ανάμεσα στις δύο πλευρές (99 έτη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί ότι θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 13:00 στο ξενοδοχείο Civitel (Λεωφόρος Κηφισίας 2).

Η διοίκηση του Συλλόγου θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα.

Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Βασίλης Παυλόπουλος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης