Στην αποκάλυψη ότι ταυτοποιήθηκαν οι οπαδοί που ανέβασαν το άθλιο πανό , στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Yπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο πανό αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και αποτέλεσε κίνηση συμπαράστασης κάποιων (τραγικών) οπαδών του «δικέφαλου» του Βορρά στους προφυλακισμένους δολοφόνους του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω επαίσχυντο πανό ανέγραφε: «Αδέρφια κρατάτε γερά». Ως γνωστόν το συμβάν καταγράφηκε επισήμως από την Αστυνομία και διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, με τον Τάκη Θεοδωρικάκο να ζητά να βρεθούν αυτοί που το ανέβασαν στην Τούμπα.

«Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο», έγραψε στο Τwitter, ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ταυτοποιήθηκαν τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης