Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (Κυριακή 8/11, 17:15 – «Γεώργιος Καμάρας», Novasports 2), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ταξίδι στην Αθήνα ήταν ουσιαστικά και η μοναδική στην οποία ο Πάμπλο Γκαρσία είχε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Η προπόνηση με τον Ουρουγουανό τεχνικό και τους συνεργάτες του αφιερώθηκε κυρίως στην τακτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στους «ασπρόμαυρους» προπονήθηκε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός λόγω Covid-19. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι. Ο πρώτος ξεκίνησε θεραπείες ενώ ο δεύτερος, μετά την επέμβαση στο γόνατο, έχει αρχίσει την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει μαζί του για το ματς στη Ριζούπολη ο Πάμπλο Γκαρσία είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης