Φερέιρα: «Άδικο το αποτέλεσμα, έπρεπε να ελεγχθεί το γκολ του Ολυμπιακού»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 23:03
Φερέιρα: «Άδικο το αποτέλεσμα, έπρεπε να ελεγχθεί το γκολ του Ολυμπιακού»

Άδικο αποτέλεσμα χαρακτήρισε ο Αμπέλ Φερέιρα την ήττα με 1-0 του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το γκολ των «ερυθρόλευκων» θα έπρεπε να ελεγχθεί από το VAR.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος στην κάμερα του PAOK TV:

«Ευχαριστώ κατ'αρχάς τους φιλάθλους μας γιατί ποτέ δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν και να το πιστεύουν. Δεν θέλω να πω πως τελείωσε κάτι.

Έχουμε ακόμα δρόμο και μπορούμε να πάρουμε πίσω αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα. Όσον άφορα το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι άδικο κατά τη γνώμη μου.

Κρίθηκε σε μια φάση που ο αντίπαλος μας έβαλε γκολ, το οποίο θα έπρεπε να ελεγχθεί, όπως έγινε αντίστοιχα στο δικό μας τέρμα.

Παρ'όλα αυτά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε να παλεύουμε.

Από τη στιγμή που το γκολ μπήκε κόντρα στη ροή του αγώνα, χρειαζόμασταν επιθετική πνοή, να μπούμε στην αντίπαλη περιοχή, γι' αυτό το λόγο έγιναν και οι αλλαγές.

Ήταν βέβαιο ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι οι ομάδες θα είχαν λίγες ευκαιρίες. Συνήθως στα ντέρμπι η πιο τυχερή ομάδα κερδίζει και αυτή τη φορά η τύχη ήταν με τους αντιπάλους μας.

Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε πιο επιθετικογενείς παίκτες για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε για να πάρουμε πίσω αυτό που δεν καταφέραμε σήμερα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 23:40