Στον τρόπο, με τον οποίο πέτυχε το γκολ της η Σλόβαν Μπρατισλάβας και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μετά την ήττα με 1-0 του δικεφάλου του Βορρά στον πρώτο του αγωνα με τους Σλοβάκους, για τα πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άμπελ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Ο αντίπαλος μας με ένα μισό σουτ κατάφερε και έβαλε ένα γκολ. Εμείς γνωρίζαμε πως πρόκειται για μια ομάδα που κυρίως προσπαθεί με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνη, θεωρώ πως στο πρώτο μέρος έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου εμείς είχαμε την πρωτοβουλία. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπήκε πολύ καλύτερα και είχε τις απαιτούμενες ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Τουλάχιστον μια από αυτές τις 3-4 καλές ευκαιρίες που κάνουμε, έπρεπε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα ο τρόπος που δεχτήκαμε το γκολ, μετά από ένα μακρινό βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η ομάδα μας ανέβαινε προς το κέντρο του γηπέδου, δεν ξέρω αν υπήρχε οφσάιντ, μετά έγινε αυτή η σύγχυση που όλοι είδαμε. Ήταν πάρα πολύ κρίμα. Απλώς τελείωσε το πρώτο παιχνίδι, χάσαμε αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

– Για το αν συνεχίζει να είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ μετά το σημερινό αποτέλεσμα: «Το θέμα του φαβορί το δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι από έξω. Θεωρώ πως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μας, ώστε να βάζουμε τα γκολ που πρέπει, τουλάχιστον ένα από αυτά».

– Για τα νεύρα που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και τα λάθη τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο: «Θεωρώ πως αν συνέβη αυτό που λέτε, τότε αυτό ισχύει και για τις δυο ομάδες. Και αυτό γιατί μετά το 70’, όταν πλέον έχεις αρχίσει να κουράζεσε σωματικά, πλέον έρχονται και κάποια αβίαστα λάθη ή όπως θέλετε να τα πείτε. Αυτό που μου μένει εμένα πραγματικά είναι ότι το γκολ που έβαλε η Σλόβαν… έπεσε από τον ουρανό. Αν το είδατε, υπήρχαν τέσσερις παίκτες δικοί μας, δυο του αντιπάλου και όμως μπήκε αυτό το γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για την ενδεκάδα που παρέταξε, η οποία ήταν ίδια με τα τρία τελευταία ματς: «Νομίζω ότι όλοι θυμάστε τι συνέβη με την ομάδα αυτή πέρσι, εγώ δεν είμαι εδώ για να ψάξω δικαιολογίες. Γνωρίζουμε τις απώλειες που είχε η ομάδα και σε τραυματισμούς αλλά και σε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, όποτε είναι λογικό να υπάρχει μια αναδιοργάνωση σε αυτήν. Προσπαθούμε από τη δική μας πλευρά όσο γίνεται πιο γρήγορα να εντάξουμε και τους νέους παίκτες ή κάποιους άλλους που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Όπως έχουμε πει, έχουμε μια πολύ καλή βάση 11 παικτών και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτούς για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα».

– Για το αν υπάρχει κάτι που τον αιφνιδίασε σήμερα από την εμφάνιση της ομάδας του: «Κατ’ αρχάς δεν παίζουμε μόνοι μας. Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας αντίπαλος που και αυτός θέλει να περάσει όπως και εμείς. Εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι, όπως ακριβώς ξεκινήσαμε το 2ο ημίχρονο, που είχαμε μια πολύ καλή περίοδο, να διατηρήσουμε την ένταση που δείξαμε και να πετύχουμε τα γκολ στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν σε αυτή την περίοδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης