Στις συνέπειες που επέφερε στην ομάδα του η υπερπροσπάθεια στον αγώνα ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Είναι ξεκάθαρο ότι μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Η Πέμπτη μας “πήρε” πολλές δυνάμεις, κόντρα σε μία ομάδα που δεν κάνει κάτι άλλο πέραν του να ετοιμάζει τα παιχνίδια βδομάδα ανά βδομάδα. Ήταν πιο φρέσκοι… », τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ και προσέθεσε: «Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ακόμα και με 10 παίκτες αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έλειπε η φρεσκάδα από την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το ότι οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του εντός κι εκτός συνόρων, ο Λουτσέσκου δε φάνηκε να ανησυχεί, τονίζοντας: «Ήταν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια. Είναι δύσκολο μέσα σε δύο μέρες να βρεις την πνευματική ενέργεια για να επανέλθεις, σίγουρα όμως θα ανακάμψουμε». 

Καταλήγοντας, αναφερόμενος στην επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα στη δράση έπειτα από περίπου οκτώ μήνες, είπε: «Βήμα-βήμα πρέπει να επιστρέψει. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτόν καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης