Βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει στην Αλ Αΐν τον Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα.

Ο Ουκρανός τεχνικός δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην κατάκτηση του και σκοπεύει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Η ομοσπονδία της Ουκρανίας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον 48χρονο προπονητή προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ στο προσκήνιο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δημοσίευμα του football24.ua, το οποίο επικαλείται αραβικές πηγές ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.  Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει δυνατά για τον πάγκο της Αλ Αΐν. 

Ο Ρουμάνος προπονητής ωστόσο δεν είναι ο μόνος που φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του συλλόγου από το Άμπου Ντάμπι, καθώς ο Άλφρεντ Σρέντερ, ο οποίος επίσης απασχόλησε τον Ολυμπιακό, αλλά και ο περιζήτητος Μαρσέλο Γκαγιάρδο απασχολούν σφόδρα την Αλ Αΐν. 

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς και τα εν λόγω σενάρια δεν προκαλούν καμία εντύπωση δεδομένου πως έχει δημιουργήσει ένα καλό όνομα εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης