Έντονες είναι οι αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον απίστευτο χαρακτηρισμό του Αθλητικού Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα η εκπομπή «Δίκη στο OPEN», στην οποία ήταν καλεσμένος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Νούλης αποκάλεσε «υπανθρώπους» τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης σε συζήτηση του στο facebook αποκάλεσε «υπανθρώπους» τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» ως απάντηση σε σχόλιο φίλου του, μετά από δική του ανάρτηση.

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Αθλητικού Εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει σάλο, με τους φίλους της ομάδας να ζητούν τόσο από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ όσο και από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, να κινηθούν νομικά εναντίον του Γιώργου Νούλη.

Από τον «δικέφαλο» του Βορρά κάνουν λόγο για ένα κατάπτυστο και προσβλητικό σχόλιο που δεν θα μείνει αναπάντητο.  Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» θα αντιδράσουν άμεσα και θεσμικά, στέλνοντας επιστολή στον εισαγγελέα και η οποία θα κοινοποιηθεί στα αρμόδια υπουργεία αλλά και στον Άρειο Πάγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς μάλιστα είναι το γεγονός ότι ο Σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ «Βόρειοι» έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά εναντίον του Αθλητικού Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης