Με στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο “Αλκαζάρ” τη Λάρισα, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε από την αποστολή των “ερυθρόλευκων” τους τραυματίες Παρασκευά Άντζα, Λεονάρντο, Λουτσιάνο Γκαλέτι Ιεροκλή Στολτίδη και Ραούλ Μπράβο, ενώ εκτός έμειναν και ο τρίτος τερματοφύλακας Παναγόπουλος, ο Κυριάκος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, όπως και ο Μίρνες Σίσιτς.
Ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε στη 18μελή αποστολή τους Νικοπολίδη, Κόβατς, Πάντο, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Λέτο, Ντουντού, Γκαλίτσιο, Ντιόγο, Όσκαρ, Πατσατζόγλου, Μενδρινό, Κοβάσεβιτς, Μήτρογλου και Ντομί.
