Η Sony έκανε διαθέσιμη την πιο πρόσφατη ενημέρωση του λογισμικού του PS4 (version 7.0), η οποία φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά για τους κατόχους της κονσόλας. Ένα από αυτά είναι και το Remote Play για τις συσκευές Android πλέον.

Έως τώρα, το Remote Play ήταν διαθέσιμο μόνο για τους χρήστες iOS και τους χρήστες των τηλεφώνων Sony Xperia. Πλέον, όλοι οι κάτοχοι Android τηλεφώνων που διαθέτουν Android 5.0 και έπειτα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Remote Play, κατεβάζοντας την εφαρμογή Remote Play PS4 (Απομακρυσμένο Παιχνίδι PS4) από το Google Play Store.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Remote Play σάς επιτρέπει να χειριστείτε και να παίξετε τα παιχνίδια σας στο κινητό σας, μεταφέροντας εικόνα και ήχο μέσω του δικτύου σας. Όσο γρηγορότερο είναι το δίκτυό σας, τόσο καλύτερη ποιότητα θα έχετε, ενώ και η απόκριση παίζει ρόλο φυσικά αναλόγως των συνθηκών.

Για να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριό σας μέσω Bluetooth και να παίξετε μέσω Remote Play στο κινητό ή το tablet σας, πρέπει να έχετε Android 10, iOS 13, iPadOS 13  macOS Catalina. Εναλλακτικά τα πλήκτρα εμφανίζονται στην οθόνη αφής της συσκευής σας.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης