Το YouTube διαθέτει για τους χρήστες την υπηρεσία YouTube Premium, όπου πληρώνοντας συνδρομή, μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες, σειρές, αλλά και να ακούσουν μουσική, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, έχοντας παράλληλα πρόσβαση στα YouTube Originals: πρωτότυπες εκπομπές και σειρές του YouTube, όπως για παράδειγμα η σειρά-συνέχεια των ταινιών Karate Kid, Cobra Kai.

Η υπηρεσία ακόμη δεν διατίθεται στην Ελλάδα, όμως αναμένεται σύντομα. Ενώ περιμένουμε το YouTube Premium να γίνει διαθέισμο και στη χώρα μας, το YouTube θα εξελίσσεται περαιτέρω και φέρνει νέο περιεχόμενο ακόμη και για όσους δεν θέλουν να ακολουθήσουν το συνδρομητικό μοντέλο.

Σχεδόν 100 ταινίες του Hollywood έχουν γίνει διαθέσιμες στο YouTube και μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι οι χρήστες δωρεάν με παύσεις για διαφημίσεις. Οι διαθέσιμες ταινίες περιλαμβάνουν τον “Εξολοθρευτή”, “Ρόκι”, “Η εκδίκηση της ξανθιάς” και άλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όπως και το YouTube Premium, οι ταινίες δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμες για δωρεάν θέαση στην Ελλάδα, όμως αναμένεται στο άμεσο μέλλον, ενώ προς το παρόν διατίθενται προς ενοικίαση για τους Έλληνες χρήστες.
Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης