H Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας διοργανώνει το διάστημα 23-24 Μαΐου το 22ο Classic Trophy. Πρόκειται για ένα κλασικό ράλι που διοργανώνεται κάθε άνοιξη και ταξιδεύει τους φίλους που συμμετέχουν από μαγευτικές διαδρομές.

Η φετινή εκδήλωση θα κινηθεί στην ιστορική διαδρομή που ενώνει δύο από τις πιο σημαντικές πόλεις της Αρχαίας Ελλάδας, την Ελευσίνα και την Αρχαία Ολυμπία. Οι αναβάτες θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Ηρώων του Δήμου Ελευσίνας, και αφού περάσουν από μοναδικές διαδρομές θα καταλήξουν στην Αρχαία Ολυμπία όπου και θα διανυκτερεύσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω από 500 χιλιόμετρα…
Η Κυριακή περιλαμβάνει περιήγηση στα βουνά της δυτικής και κεντρικής Πελοποννήσου, με τελικό προορισμό και πάλι στην Πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα. Η συνολική απόσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου είναι 565 χιλιόμετρα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην γραμματεία της λέσχης, Δευτέρα και Πέμπτη από 21:00 έως 23:00 και στα τηλέφωνα 2103221831 – 2103221821. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Δεύτερα 18 Μαΐου.

πηγή κεντρικής φωτογραφίας: motosport-magazine.blogspot.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης