Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το ολοκαίνουργιο supermini της γερμανικής φίρμας είναι πλέον διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 13.580 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ελκυστική εμφάνιση, πλήρως αναβαθμισμένο εσωτερικό, ψηφιακές υπηρεσίες, καινοτόμες τεχνολογίες, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και αποδοτικούς κινητήρες, το νέο Corsa τοποθετείται στην κορυφή της κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκονται ο 1.200άρης ατμοσφαιρικός κινητήρας απόδοσης 75 ίππων, ο τρικύλινδρος 1.2 Turbo με τους 100 και τους 130 ίππους, καθώς και ο 1.5 diesel των 102 ίππων. Το βασικό μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, το ισχυρότερο βενζίνης με εξάρι μηχανικό ή το αυτόματο οκτώ σχέσεων και το πετρελαίου επίσης με εξάρι μηχανικό.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών επιπέδων εξοπλισμού. Η αρχική έκδοση Edition φέρει πίσω πτέρυγα, air condition, αυτόματα φώτα, οθόνη πέντε ιντσών, cruise control, front collision warning, lane keep assist και speed sign recognition.

Η έκδοση Elegance έχει πιο premium προσανατολισμό, περιλαμβάνοντας από τα φώτα IntelliLux LED matrix, έως ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, ενώ η GS Line αναδεικνύει τα σπορ χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Όλες οι εκδόσεις μπορούν να παραγγελθούν δωρεάν με επιπλέον πακέτα εξοπλισμού για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Ο πίνακας με τις τιμές:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης