Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

23 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε επίσημα το επαναστατικό Ioniq 5. To αυτοκίνητο εξέπληξε τους πάντες με την εμπνευσμένη σχεδίασή του, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, το φουτουριστικό εσωτερικό, την ταχύτατη φόρτιση των μπαταριών και τις προδιαγραφές του. Η limited edition ξεπούλησε σε ελάχιστες ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζήτηση για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με τη Hyundai να αποκαλύπτει πως περισσότεροι από 236.000 Ευρωπαίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα οι παραγγελίες για την ειδική έκδοση Ioniq 5 Project 45 έχουν φθάσει ήδη τις 9.000. Φυσικά το 1/3 των υποψήφιων αγοραστών θα την κάνει δική του, καθώς η παραγωγή θα περιοριστεί στις 3.000 μονάδες.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing & Product της Hyundai Motor Europe, Andreas-Christoph Hofmann, έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία, γεγονός που αποδεικνύεται από το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλλεκτική έκδοση του χαρισματικού crossover της κορεατικής φίρμας αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία σε επιλεγμένες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου την άνοιξη. Οι υπόλοιπες εκδόσεις θα λανσαριστούν προς τα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου.

 

Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai

Πόσο γρήγορα φορτίζει το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης