Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Περιγράφεται ως ένα αυθεντικό SUV, ένα οικογενειακό όχημα που με εκλεπτυσμένη αισθητική, προηγμένες τεχνολογίες, ευρύχωρο εσωτερικό και εξαιρετική οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της Hyundai, με την εμφάνισή του να κλέβει την παράσταση. Το Santa Fe είναι μοντέρνο, σύγχρονο και επιβλητικό. Φέρει μία εντυπωσιακή μάσκα, τα πρωτοποριακά φώτα LED Daytime Running Lights σε σχήμα «Τ», πατάει σε ζάντες 19 και 20 ιντσών, είναι ψηλό, έχει καθαρές γραμμές, λείες επιφάνειες και εκλεπτυσμένα χρωμιωμένα διακοσμητικά.

Με απλά λόγια, πρόκειται για ένα SUV που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για τους Ευρωπαίους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά ανώτερης ποιότητας. Η καμπίνα είναι πιο premium από ποτέ, μπροστά από τη θέση του οδηγού υπάρχει ένα ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και στην κορυφή του ταμπλό μια οθόνη 10,25΄΄. Η πλωτή κονσόλα με διακόπτες τύπου «shift-by-wire» δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας. Είναι απόλυτα εργονομική και πρακτική, περιλαμβάνοντας εκπληκτικούς χώρους.

Στον εξοπλισμό του ενσωματώνονται δεκάδες συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, με τους επιβάτες να έχουν άπλετο χώρο χάρη στην επταθέσια διάταξη.

Όσον αφορά στους κινητήρες, η Hyundai ανέφερε μόνο ότι το Santa Fe θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη με υβριδικά και plug-in hybrid σύνολα. Φυσικά, δεν θα λείπει το σύστημα τετρακίνησης.

Το λανσάρισμα της ναυαρχίδας της κορεατικής φίρμας στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης