Τροχαίο με τρεις νεκρούς στα Κατεχόμενα: Σχολικό συγκρούστηκε με φορτηγό

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στα Κατεχόμενα: Σχολικό συγκρούστηκε με φορτηγό
Τροχαίο δυστύχημα, με εμπλοκή σχολικού λεωφορείου, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε περιοχή του κατεχόμενου Πενταδακτύλου, στα βόρεια της Λευκωσίας.

Ειδικότερα, λεωφορείο, το οποίο μετέφερε μαθητές από το χωριό Φώττα προς τη Λευκωσία, συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο μαθήτριες 16 ετών και ο οδηγός του λεωφορείου.

Επίσης, τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα, εκ των οποίων τρία νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται για ιδιωτική επίσκεψη εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό συμβάν.

Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Ακιντζί θα επιστρέψει στα Κατεχόμενα το απόγευμα και όχι αύριο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μπαρίς Μπουρτζιού, στον οποίο εξέφρασε την ετοιμότητα της κυπριακής κυβέρνησης να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, εάν χρειαστεί.Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016, 14:48