Το ολοκληρωτικά νέο Balux café by the pool είναι έτοιμο να ανοίξει αύριο, Παρασκευή 26 Απριλίου!

Για άλλο ένα καλοκαίρι, το αγαπημένο στέκι σάς περιμένει με την υπόσχεση να σας ταξιδέψει σε ένα εξωτικό νησί! Ο χώρος ανακαινίζεται ριζικά, εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία που σας μεταφέρουν στους κήπους του «Παραδείσου». Η νέα επίπλωση αποικιακού στιλ και οι πλεκτές τέντες από φυσικά υλικά, με μοναδικό design, δένουν αρμονικά με την εξωτική λογική του χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος αλλάζει και χωροταξικά. Διαμορφώνονται lounge γωνιές, το εστιατόριο εντοπίζεται σε νέο δικό του σημείο με τραπέζια ζωγραφισμένα με λουλούδια, προστίθεται 2ο νέο μπαρ κοντά στην πισίνα, ενώ η πρόσβαση στην παραλία γίνεται ακόμα πιο άμεση. Με τη δύση του ηλίου ο νέος φωτισμός έρχεται να τονίσει τα νέα στοιχεία και να σας προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Ρίχνοντας μια ματιά στο νέο μενού, αμέσως θα καταλάβει κανείς ότι το Βalux Cafe by the pool θα εκπληρώσει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών. Ο chef Bernardo Casas προτείνει, πέρα από τη μεσογειακή κουζίνα που ήδη αγαπάτε, πιάτα με εξωτικές ασιατικές επιρροές και επιλογές sushi. Κάθε εβδομάδα ο chef θα εμπλουτίζει το μενού με νέα εξωτικά πιάτα.

– Έχετε τα γενέθλιά σας ή τη γιορτή σας; Γιορτάστε μαζί μας και κερδίστε έκπτωση 15% με την επίδειξη της ταυτότητάς σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Happy-hour time! Καθημερινά από τις 20.00 έως τις 22.00 5€/ποτό, 7€/cocktail.

-Δευτέρα – Παρασκευή menu για 2 άτομα 39 ευρώ!
Επιλογή από προτάσεις του chef: ένα ορεκτικό, μία σαλάτα, δύο κυρίως πιάτα, ένα γλυκό.

-«I love my Tuesday». Κάθε Τρίτη soul funk unplugged live βραδιές με ειδικές τιμές όλη μέρα (6€/ποτό, 8€/cocktail).

Από αρχές Μαΐου ξεκινά η λειτουργία της πισίνας και της παραλίας, ο ανακαινισμένος περιβάλλων χώρος της πισίνας και η αμμουδιά του Balux Café by the pool θα σας υποδέχονται καθημερινά με μειωμένες τιμές-έκπληξη και προνομιακά εβδομαδιαία και μηνιαία πακέτα.

Η είσοδος στην παραλία και στον χώρο της πισίνας περιλαμβάνει επίσης πετσέτα, ξαπλώστρα με ομπρέλα, χρήση χαμάμ, πρόσβαση σε αποδυτήρια και ντουλαπάκι για τη φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων και πάρκινγκ χωρίς χρέωση.

H ομάδα του Balux Café by the pool σας εύχεται καλό καλοκαίρι!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2108940566, 2108941620.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης