H Φωτεινή Mπήτρου είναι γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου Koyros Gym στην Αίγινα.

Υπήρξε ιδρύτρια της ομάδας κλασικού αθλητισμού (στίβου) Αίγινας (Ο.Α.ΚΟΥΡΟΣ.ΑΙΓΙΝΑΣ), στην οποία ήταν πρόεδρος για 5 χρόνια, ασχολήθηκε επί 12 χρόνια με τον κλασσικό αθλητισμό (800-1.500 μ.) και ήταν πρωταθλήτρια στίβου με πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα. 14 χρόνια ασχολείται συστηματικά με το aerobic και τα βάρη, και έχει συμμετάσχει σε ανάλογες διοργανώσεις στο Fitness. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολείται με τη Yoga και το Pilates. Διδάσκει Hatha, Restorative, Ashtanga και Vinyasa Yoga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Φωτεινή είναι επαγγελματίας ναυαγοσώστης.
Ασχολείται με την εκγύμναση παιδιών ηλικίας 3-18 ετών με κολύμβηση, ενόργανη, kids yoga,kids trabolino και παιδική χορογραφία αλλά και μουσικοκινητική για παιδιά.

Σύντομο Βιογραφικό

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών
Συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Στίβου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. 1η στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στην Ολυμπία το 1996
2. συμμετοχή στο Παγκόσμιο Ανωμάλου Δρόμου στην Ιαπωνία (μέλος Εθνικής Ομάδας) το 1998
3. 1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 800μ το 1999
4. 3η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 1500μ το 1999
5. 2η στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα στο Fitness στην Κύπρο το 2000
6. 3η Βαλκανιονίκης στο Fitness στη Κωνσταντινούπολη το 2001
7. 1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Fitness 2003
8. 3η Βαλκανιονίκης στο Fitness στην Σόφια το 2003

Σεμινάρια στο San Francisco στο Green Path Yoga studio,Ashtanga Yoga στο στούντιο It’s Yoga(14 day programme) στο San Francisco,Integral Yoga Institute of San Francisco part time training (270 hours) 2012-2013 & στη μαρίνα on board sup Yoga πάνω σε σανίδα surf 2013!

Η Φωτεινή αναφέρει:

«Η πιο συναρπαστική «σχολή» που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια είναι η ιδία η Ζωή. Για αυτό και συνεχίζω με αμείωτο ενδιαφέρον τη σπουδή μου γύρω από το fitness ,παρακολουθώντας σεμινάρια, διαλέξεις και μαθήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό θεωρώντας πολύ σημαντικό να παραμένω πάντα μαθήτρια σε αυτή τη ζωή. Η ομάδα του γυμναστηρίου μας πάντα δίπλα σας είναι κοντά σας για να σας μυήσει στο χώρο και έχει σαν σύνθημα γίνει η αλλαγή που θέλεις να δεις! Το πρόγραμμα το φτιάχνεις εσύ με βάση τη διάθεση σου και την αντοχή σου και εμείς είμαστε δίπλα σου να σε βοηθήσουμε.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης