Καρέ-καρέ καταγράφεται σε video-ντοκουμέντο που βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών η άγρια δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας, η οποία σήμερα το πρωί μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 60χρονο πρώην κουνιάδο της στην καφετέρια της κόρης της όπου εργαζόταν.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν πως οι εικόνες από το αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης προκαλούν σοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της να σωθεί αλλά εις μάτην. Ο δράστης ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Την πλησίασε και χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε το μαχαίρι και της κατάφερε τρία χτυπήματα στην κοιλιά και στον λαιμό.

Το προφίλ του δράστη και το κίνητρο

Όπως επεσήμαναν οι ίδιες πηγές, ο 60χρονος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό διαβιούσε στο σπίτι της ανιψιάς του (και κόρης του θύματος), δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι η τελευταία του ζήτησε να φύγει από την οικία λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με το αλκοόλ. «Έπινε και δημιουργούσε προβλήματα που κατέληγαν σε καβγάδες. Η κοπέλα, που έχει δύο παιδιά, δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο και του ζήτησε να φύγει. Αυτό τον εξόργισε και είχαμε αυτήν την τραγική εξέλιξη» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 60χρονος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, κατά το παρελθόν, και ιδιαίτερα κατά τη δεκαετία του ’90, είχε απασχολήσει τις Αρχές, καθώς είχε επιδείξει παραβατική συμπεριφορά. Από τότε, ωστόσο, δεν είχε ξανασυναντηθεί ο δρόμος του με την αστυνομία. 

Το χρονικό του εγκλήματος

Η άγρια δολοφονία έγινε στις 07.00 το πρωί, όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρεί η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου, όπου και εργαζόταν.

Στο σημείο την περίμενε ο 60χρονος πρώην κουνιάδος της – αδελφός του πρώτου συζύγου της. Μόλις την είδε, την πλησίασε κι άρχισε να της επιτίθεται φραστικά. Η κατάσταση ξέφυγε, τα αίματα άναψαν και ο 60χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και της κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιά και στον λαιμό μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών.

Στη συνέχεια την άφησε αιμόφυρτη στο έδαφος, μπροστά από την καφετέρια, ανέβηκε στη μοτοσυκλέτα του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά sites, πρόσωπα που γνώριζαν την άτυχη Μαρίνα κάνουν λόγο για έναν χαμογελαστό και πάντα πρόσχαρο άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 53χρονη ήταν παντρεμένη δύο φορές και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο από κάθε γάμο.

Μάλιστα, η μία της κόρη είχε στεφθεί Ms Greece στα Παγκόσμια Καλλιστεία Ms Transcontinental International στην Ατλάντα το καλοκαίρι του 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης