Προϊόντα από βιολογική κάνναβη προσέφεραν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός Kannabio Hemp Coorepative δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες με τον Αλέξη Τσίπρα να στέκεται δίπλα σε ανθούς κάνναβης, κρατώντας στα χέρια του ένα δείγμα από το ελληνικό προϊόν.
 
Το μήνυμα που μετέφερε ο συνεταιρισμός στον πρωθυπουργό ήταν: «Το μέλλον της Ελλάδας είναι η κάνναβη», με τον κ. Τσίπρα να κοιτά με προσοχή τα προϊόντα που του παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Kannabio Hemp Coorepative. 

Το μήνυμά τους στο Facebook:  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μέλλον της Ελλάδας είναι η Κάνναβη. Αυτό μεταφέραμε σήμερα στον Πρωθυπουργό που επισκέφτηκε την έκθεση ΚΑΛΟ στην Τεχνόπολη, και του δώσαμε ένα δείγμα από τα πρώτα ελληνικά βιολογικά προϊόντα Κάνναβης (ακατέργαστους ανθούς κάνναβης για χαλαρωτικό τσάι, αιθέριο έλαιο και ανθόνερο)».

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας λίγο νωρίτερα εγκαινίασε την 1η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και μετά την ομιλία του ξεναγήθηκε στην έκθεση, όπου έπαιξε ξύλινο ποδοσφαιράκι, δοκίμασε κρασί και μεζέδες, ενώ ενημερώθηκε για τα πρώτα ελληνικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης