Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, πιστεύοντας στη δύναμη και την αξία της γνώσης, διοργάνωσε στις 11 Ιουλίου 2013 την εκδήλωση με θέμα «Επενδύοντας στη γνώση».

Κεντρικοί ομιλητές ήταν δύο από τους πλέον αξιόλογους εκπροσώπους του επιχειρηματικού και πανεπιστημιακού χώρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita AE κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος και ο καθηγητής Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέας κ. Βασίλης Καραποστόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοίνωσε 10 υποτροφίες πλήρους φοίτησης, που δόθηκαν στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Η Καλλιπάτειρα», στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, και σε μια μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας, η οποία επιλέχθηκε από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος λόγω των άριστων επιδόσεών της.

Τις υποτροφίες παρέλαβαν η Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Γιώργος Δρακόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Γιώργος Πρωτόπαπας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο ολυμπιονίκης Λεωνίδας Ταμπάκος, o αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης, η δημοσιογράφος Κιμ Κίλιαν και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης