Ένας 48χρονος άστεγος, είναι σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης της δολοφονίας ενός 50χρονου επίσης άστεγου που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος χθες βράδυ, στον προαύλιο χώρο του ναού της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι που είχαν προκληθεί από θλων και αμβλύ όργανο. Πλησίον του σημείου βρέθηκε ένα κομμάτι ξύλου το οποίο έφερε ίχνη αίματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης της δολοφονίας πρώτες πρωινές ώρες σήμερα παρουσιάσθηκε από μόνος στο Αστυνομικό Τμήμα της Πλατείας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη. Ως κίνητρο της ανθρωποκτονίας ανέφερε προηγούμενες διαφορές που είχε με το θύμα.

Δράστης και θύμα κατά το παρελθόν είχαν κατηγορηθεί για κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης το 2009 είχε κατηγορηθεί και φυλακιστεί γιατί διέπραττε ληστείες τραπεζών με τη μέθοδο του σημειώματος. Λίγες ώρες πριν τη δολοφονία το θύμα είχε επιτεθεί στο δράστη και του είχε πάρει το κινητό, στη συνέχεια ο δράστης του το ζήτησε πίσω ο 50χρονος δεν του το έδωσε και ο 48χρονος δράστης τον χτύπησε με ένα ξύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης