Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης 

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 20.00 ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής στην περιοχή της Βούλας.

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει τραύματα από όπλο, πιθανόν από εννιάρι πιστόλι και βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart στην οδό Τροίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr ο άνδρας είναι 46 ετών και φέρει δύο τραύματα στο στήθος και ένα στην πλάτη,ενώ έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες. Επίσης έγινε γνωστό πως είναι μέτοχος σε εταιρεία security. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για τον γάμο του με την playmate και συμμετέχουσα στο γνωστό ριάλιτι ”My style Rocks 2” Βικτώρια Καρύδα.

Ο επιχειρηματίας με τη σύζυγό του

Είχε το παρατσούκλι «Αυστραλός», διότι ζούσε για πολλά χρόνια στην Αυστραλία, ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και στη συγκεκριμένη χώρα. 

Επίσης, ερευνάται αν η συγκεκριμένη δολοφονία σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος γνωστού «νονού», το βράδυ της Τρίτης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

To σημείο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες επί τόπου για στοιχεία ενώ παρών είναι και ιατροδικαστής. Επίσης έρευνες γίνονται και στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη. Tο θύμα δεν έφερε όπλο πάνω του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Φωτογραφία:EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Zougla newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης