Μια άγνωστη μέχρι τώρα αποθήκη στον Ασπρόπυργο που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε ως ακόμη μια γιάφκα αλλά και νέες μαρτυρίες που «δείχνουν» την Αγγελική καταγράφονται στη δικογραφία που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη.

Όπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της αποθήκης, αρχές Σεπτεμβρίου 2014 δέχθηκε κλήση από άγνωστο άνδρα ο οποίος του είπε ότι επιθυμούσε να νοικιάσει την αποθήκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Λίγες ημέρες μετά συναντήθηκα με έναν άνδρα κοντά στην είσοδο της αποθήκης που με περίμενε. Ήταν περίπου 1,75 μ. , ηλικίας περίπου 55 με 60 χρονών, χωρίς μαλλιά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Ήταν ξυρισμένος και αδύνατος. Του είπα να συντάξουμε τα συμφωνητικά μίσθωσης και μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται. Επέμεινα και μου ανέφερε πως δεν έχει μαζί την ταυτότητά του και δεν θυμάται το ΑΦΜ του. Ωστόσο προβήκαμε στη σύνταξη σχετικών συμφωνητικών με τα στοιχεία που μου δήλωσε προφορικά. Τα στοιχεία της ταυτότητας που μου ανέφερε ήταν Α. Π.

»Εν συνεχεία μου έδωσε 1.200ευρω που είχαμε συμφωνήσει για τρεις μήνες. Την ίδια ή την επόμενη ημέρα προσπάθησα να επικοινωνήσω στο κινητό από το οποίο με είχε καλέσει αλλά ήταν κλειστό. Σε καμιά από τις δυο συναντήσεις δεν αντιλήφθηκα να έρχεται ή να φεύγει με κάποιο όχημα. Ωστόσο στη δεύτερη συνάντηση μου ανέφερε ότι ήρθε με αυτοκίνητο μαζί με τη γυναίκα του η οποία πήγε το αυτοκίνητο για έλεγχο στο ΚΤΕΟ. Δεν είχα καμία άλλη συνάντηση ή επικοινωνία μαζί του γιατί είχε κλειστό πάντα το κινητό που μου είχε δώσει» ανέφερε.

Στον μάρτυρα μάλιστα επιδείχθηκε μια φωτογραφία ενός άνδρα από την ηλεκτρονική βάση δεδομένων της Ασφάλειας. Ο μάρτυρας αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το άτομο σαν τον ενοικιαστή της αποθήκης, σημειώνοντας ότι στην φωτογραφία είναι λίγο πιο χοντρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από ένα μηνά περνούσα από την αποθήκη και κοίταξα από μια σχισμή στην πόρτα και από μια τρύπα που υπήρχε στο νάιλον του παραθύρου παρατήρησα ότι μέσα ήταν σταθμευμένα δυο οχήματα, από τα οποία το ένα μικρό βαν μάρκας Fiat μοντέλο ΝΤΟΜΠΛΟ, άσπρου χρώματος και το άλλο μάρκας Suzuki σκούρου χρώματος. Δήλωσα στην αστυνομία τους αρ. κυκλοφορίας τους και με ενημέρωσαν ότι για αυτά δεν είχε δηλωθεί κλοπή. Πριν λήξει η ημερομηνία μίσθωσης μου τηλεφώνησε από το ίδιο νούμερο κινητού τηλεφώνου μια νεαρή γυναίκα. Μου είπε ότι τη λένε Άννα, ήταν η κόρη του ενοικιαστή και από λάθος δικό της ήταν το κινητό κλειστό τόσο καιρό καθώς ο πατέρας της βρισκόταν στο εξωτερικό. Μου ζήτησε να ανανεώσω για ακόμη ένα μήνα τη μίσθωση. Εγώ της είπα αν θέλουν την αποθήκη θα πρέπει να μου φέρουν πλήρη στοιχειά ταυτότητας και ΑΦΜ. Μετά από τρεις ημέρες μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι δεν θα συνεχίσουν την ενοικίαση. Στη συνάντηση που κανονίσαμε για να μου δώσει τα κλειδιά δεν εμφανίστηκε. Λίγες ημέρες αργότερα δέθηκα μήνυμα στο κινητό μου από ίδιο αριθμό που ανέφερε “γεια σας. Η Άννα είμαι, συγγνώμη που δεν ήρθα στο ραντεβού αλλά δεν είχα κάποιον να κρατήσει το μωρό μου. Τα κλειδιά σας, τα έχω αφήσει μέσα στο ρολόι της ΔΕΗ για να μπείτε στην αποθήκη σας. Πράγματι πήγα και τα βρήκα εκεί» σημείωσε ο μάρτυρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης