Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα ευρήματα που συλλέχθηκαν στη δασική έκταση των Σκουριών Χαλκιδικής, αλλά και το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός», προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών πέρασαν, από την περασμένη Δευτέρα, στα χέρια της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το έργο της οποίας συνδράμει κλιμάκιο της κρατικής ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ – καρέ το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των εγκαταστάσεων, όπου διακρίνεται ομάδα κουκουλοφόρων να επιδίδεται σε καταστροφές, να πυρπολεί ένα κοντέινερ και να ακινητοποιεί δύο υπαλλήλους ασφαλείας του εργοταξίου των Σκουριών.

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται ευρήματα τόσο από το σημείο της επίθεσης όσο κι από τη δασική έκταση όπου κινήθηκαν οι δράστες. Πέρα από βόμβες μολότοφ που δεν εξερράγησαν, περισυνελέγησαν και εξετάζονται πυρσοί, μία κουκούλα, υπολείμματα τσιγάρων και μία χειρουργική μάσκα.

Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα επίθεση καταγγέλλει οδηγός φορτηγού

Στο μεταξύ, οδηγός φορτηγού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση, χθες, στις 11:10 το πρωί, την ώρα που εκινείτο με το όχημά του στην επαρχιακή οδό Ολυμπιάδος – Στρατωνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, λίγο έξω από το Στρατώνι, άγνωστοι που επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, πέταξαν άγνωστα αντικείμενα εναντίον του φορτηγού, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το παρμπρίζ του οχήματος, ενώ ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης