Καταγγελίες φωτιά για γνωστή εν ενεργεία εφέτη  και τον σύζυγο της, επίσης εν ενεργεία πρόεδρο εφετών, έκανε επιχειρηματίας από την Καλαμπάκα στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φαμίσης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Καλαμπάκα κατήγγειλε ότι η εφέτης , το 1997 εισέπραξε 50.000.000 δραχμές, προκειμένου να δικάσει υπέρ του ενός αδερφού του, συνδικαιούχου της τουριστικής επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη ως στοιχείο, ένα πλαστό αντέγγραφο, που ωφελούσε τον συγκεκριμένο μέτοχο και το είχε συντάξει ο εφέτης σύζυγος της.

Η ιστορία ξεκινάει στις αρχές του 1990, όταν τα τρία αδέρφια της οικογένειας Φαμίση αποφάσισαν να ανοίξουν ένα ξενοδοχείο, έχοντας ισόποσα ποσοστά.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν καθώς ξεκίνησαν οι προστριβές μεταξύ τους. Τότε ο ένας από τους τρεις αδελφούς αποφάσισε να αποχωρήσει από την επιχείρηση, αφήνοντας στο τιμόνι της, τους άλλους δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Φαμίσης και ο αδερφός του, Κώστας αποφάσισαν να διαχειριστούν μόνοι τους το ξενοδοχείο. Μάλιστα, ο Νίκος μεταβίβασε μέρος των μετοχών του στον Κώστα, προκειμένου ο τελευταίος να έχει την πλειοψηφία και να ασκεί διοικητικά καθήκοντα.

Όπως κατήγγειλε όμως ο επιχειρηματίας,μέσω ενός πλαστού αντεγγράφου, ο αδερφός του Χρήστος κατάφερε, με την βοήθεια της εφέτη, να επιστρέψει στην επιχείρηση και να αναλάβει τα ηνία αυτής.

Συγκεκριμένα ο αδερφός του έδωσε μπροστά στα μάτια του καταγγέλλοντα 50 εκατομμύρια δραχμές στην εφέτη και στην γραμματέα της, για απόφαση που βασίστηκε στο πλαστό αντέγγραφο, το οποίο μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, είχε συντάξει ο εφέτης σύζυγός της, εισπράττοντας 500 χιλιάδες δραχμές.

Το «ύποπτο» λάθος

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος εφετών εμφανίζεται τον Δεκέμβριο του 1998 να αγοράζει, έναντι 3.450.000 δραχμών έκταση 859 τμ στην περιοχή των Τρικάλων δηλώνοντας ψευδές Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

Ειδικότερα, από τα συμβόλαια τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της εκπομπής, προκύπτει ότι το ΑΦΜ που δήλωσε ο εν λόγω δικαστής ανήκει στον πατέρα του, ο οποίος πρόσφατα απεβίωσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης