Αποκαλυπτικές είναι οι καταγεγραμμένες συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τις απαιτήσεις του Χάρη Τομπούλογλου ο οποίος εντελώς απροκάλυπτα αξιώνει μίζα απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση πως θα καταστρέψει την εταιρεία.

Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον ενδιάμεσο ο πρώην διοικητής του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

6-12: Δεν πρόκειται να κάνω καμία κουβέντα με αυτούς αλλά με την εταιρεία. Εγώ μόνο εσένα εμπιστεύομαι. Και να τους πεις να είναι αξιοπρεπές το ποσό και για μένα και για τον γιατρό.

3-12: Εγώ δεν είμαι ο μαλάκας αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του Υπουργείου Μιχελάκο , με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω.

Στις 20-12 ο Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ζητά από τον ενδιάμεσο 30.000 ευρώ λέγοντάς του να του πει το ποσό και αν συμφωνούσαν με το ποσό να χρησιμοποιηθεί ο όρος «ημέρες άδειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 23-12 ο ενδιάμεσος τηλεφωνεί στον Τομπούλογλου μιλώντας του για 25 μέρες άδεια . « Είναι εντάξει 25 μέρες άδεια; Πότε θα έρθεις να υπογράψεις;» τον ρωτά ο ενδιάμεσος.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε ο Χάρης Τομπούλογλου στις 9-12 -2013 με τον ενδιάμεσο και η οποία έχει βιντεοσκοπηθεί, ο πρώην διοικητής του Παίδων Αγλ. Κυριακού λέει : « Πρέπει να έχω μία οριστική απάντηση από αυτούς . Και αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά σε εμένα και τον Μιχελάκο (σ.σ. γιατρός ) και θα τους δώσω και άλλες δουλειές.

Στη δικογραφία επίσης υπάρχει με ημερομηνία 14-12 SMS του Χάρη Τομπούλογλου στον ενδιάμεσο, στο οποίο αναφέρει: «Την τρίτη έχω ΔΣ , πρέπει να έχουμε κίνηση πριν , αν υπάρχει διάθεση. Ευχαριστώ»
Ο πρώην διοικητής πάντως του Παίδων Αγλ. Κυριακού δεν παραλείπει πάντως να πει για το 40χρονο συγκατηγορούμενό του πως δεν γνωρίζει τίποτα. «Τον κάλεσα για να μην πέσω θύμα ληστείας».

 
Διαβάστε επίσης : Οι διάλογοι Τομπούλογλου-μεσάζοντα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης