«Εργάστηκε από τις αρχές Μαΐου στο ελληνικό νησί στην ομάδα ανιματέρ ενός ξενοδοχείου, λέει η μητέρα του 20χρονου Ολλανδού Σιρίνο Σράιβερ που μαχαίρωσε 21 φορές τον 12χρονο Ρώσο ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Hart van Nederland» η μητέρα του 20χρονου, Αλεξάντρα ισχυρίζεται ότι ο γιος της είναι αυτιστικός. Απευθύνει έκκληση προς τις αρμόδιες αρχές καθώς όπως λέει από την ημέρα του περιστατικού δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τον γιο της ενώ είναι αδύνατο να ταξιδέψει στην Κρήτη λόγω στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη μητέρα, είχαν μεταβεί οικογενειακώς για διακοπές στην Κρήτη, όταν προσφέρθηκε η δουλειά στον 20χρονο γιο της.

Η ίδια είχε σοβαρές επιφυλάξεις «λόγω του αυτισμού του», λέει και συνεχίζει: «Είχαμε εξασφαλίσει ότι θα εποπτεύονταν κατάλληλα κατά τη διάρκεια της εργασίας του» και αυτός ήταν ο λόγος που δέχτηκε να τον αφήσει να εργαστεί στην Κρήτη.

Μιλώντας στο ίδιο Μέσο, η Αλεξάντρα ισχυρίσθηκε ακόμη ότι ο γιος της είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και δεν του αρέσει να βρίσκεται στο «προσκήνιο». «Μισώ το γεγονός ότι τα μέσα τον προβάλουν ως αλαζόνα», προσθέτει.

Ποινική δίωξη στον 20χρονο δράστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 20χρονος Ολλανδός.

Στον δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία (χρήση μαχαιριού), παράνομη οπλοχρησία και κλοπή. Αμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχει οριστεί δικηγόρος που θα αναλάβει την υπεράσπισή του.

Διαβάστε επίσης:
Αγωνία για τον 12χρονο, Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, 12:15

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης