Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται στο τρίτο μνημόνιο και πλήττουν το εισόδημά τους είναι οι αγρότες της Ημαθίας.

Περίπου 250 τρακτέρ έχουν φθάσει στο μπλόκο της Κουλούρας, με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη να εμφανίζεται αλληλέγγυος στον αγώνα των αγροτών. Ο κ. Καλαϊτζίδης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στους κόμβους Νησελίου και Κουλούρας, όπου συνομίλησε με αγρότες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση εξοντώνουν τον τελευταίο παραγωγικό “πνεύμονα” της ελληνικής εξαγωγικής μας παραγωγής. Τον Πρωτογενή τομέα. Οι αγρότες αποτελούν τη μόνη “βαριά βιομηχανία” της Ελλάδας και με δυσκολία επιβιώνουν χωρίς τα προτεινόμενα μέτρα της κυβέρνησης. Αν εφαρμοστούν οι σκέψεις για υπερτριπλασιασμό των ασφαλιστικών τους εισφορών και αντίστοιχα των φορολογικών τους επιβαρύνσεων είναι σίγουρο ότι θα εγκαταλείψουν τα χωράφια τους. Ενώνω τη φωνή μου με τη δική τους, καλώντας τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να παρέμβει προσωπικά, ώστε να μπει τέλος στην εξαθλίωση τους» τόνισε σε δηλώσεις του o κ. Καλαϊτζίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: laikoyra.gr

Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Αναβρασμός στον αγροτικό κόσμο – Τα τρακτέρ έφθασαν στην παραλία, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016, 14:40

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης