Πάνω σε μια συρματόπλεκτη περίφραξη οικήματος στην Ξάνθη κατέληξε ένας νεαρός οδηγός το βράδυ του Σαββάτου, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Πετεινού, λίγα μόλις μέτρα πριν την γέφυρα του Περιφερειακού, σημείο στο οποίο έχουν συμβεί ουκ ολίγα τροχαία ατυχήματα κατά το παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός κινούταν με κατεύθυνση προς τον Πετεινό και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε πάνω σε περίφραξη στο αντίθετο ρεύμα.

Από την σύγκρουση με την περίφραξη καταστράφηκε πλήρως το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, καθώς και η δεξιά του πλευρά, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως δεν άνοιξαν οι αερόσακοι, κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο οδηγός δεν φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Παράλληλα, μια πινακίδα οδικής σήμανσης που ήταν τοποθετημένη επάνω στο πεζοδρόμιο, καταστράφηκε πλήρως και κατέληξε σε δέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν οι αρχές, ενώ το τμήμα Τροχαίας Ξάνθης διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε πως φέρει τραύματα στο αυτί, χωρίς ωστόσο να φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Με πληροφορίες από thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης