Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά απέρριψε την αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα, την οποία κατέθεσε ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης προ εβδομάδων.

Η Ειρήνη Τζίβα διεξάγει δικαστική έρευνα για την υπόθεση NOOR1, η οποία σύμφωνα με δικαστικές πηγές βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς και τρεις άμεσοι συνεργάτες του, οι Νίκος Συντυχάκης, Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης και Ηλίας Τσακίρης, έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις ανωμοτί, δηλαδή ως ενδεχόμενοι ύποπτοι για την υπόθεση NOOR1 και τη μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο στην Ελευσίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντός των επομένων εικοσιτετραώρων αναμένεται λογικά η προσέλευση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στο γραφείο της εισαγγελέως για την κατάθεση εξηγήσεων επί των στοιχείων που η δικαστικός έχει συγκεντρώσει. Το αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά και την ύστατη στιγμή από τον δικηγόρο του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν το τελευταίο επεισόδιο σε μία σειρά εγχειρημάτων στα οποία έχει προβεί η πλευρά Μαρινάκη προκειμένου να κερδίσει χρόνο ή να παρακωλύσει τη διαδικασία ή ακόμη και για να διακοπεί η εισαγγελική έρευνα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα του ρεπορτάζ, η εισαγγελέας, η οποία κατά τον νόμο έχει αποστείλει εκ νέου ειδοποίηση στον Βαγγέλη Μαρινάκη για να παρουσιαστεί, αναμένει την προσέλευσή του κι εάν ο εφοπλιστής δεν εμφανιστεί, τότε πάντα κατά τον νόμο θα διαταχθεί η βίαια προσαγωγή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης