Γρήγορη βελτίωση του καιρού στην Ηπειρωτική Ελλάδα και επέκταση των βροχών και των καταιγίδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα όμως σταδιακά και στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν και ο καιρός τις βραδινές ώρες θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης