Άναψαν τα αίματα έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού ήρθαν στα χέρια με υποστηρικτές της Άντερλεχτ, παραμονή του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League. 

Κατά τη διάρκεια των βίαιων επεισοδίων χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και… πυροσβεστήρες, με μαινόμενους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τα βίαια επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τόσο στο εσωτερικό όσο και στην είσοδο του «Why Sleep», επί της οδού Βουτάδων. Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο zougla.gr ανέφεραν ότι ορισμένοι από τους εμπλεκομένους δεν δίστασαν να πετάξουν ακόμα και… πυροσβεστήρες κατά τη διάρκεια της αψιμαχίας, την ώρα που κάθε λογής αντικείμενα -από καρέκλες και ποτήρια μέχρι ξύλα και πέτρες- εκσφενδονίζονταν από τη μια πλευρά στην άλλη.

Όπως τόνισαν, η πλειονότητα των Βέλγων οπαδών (περίπου 100 στο σύνολό τους) ήταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποστηρικτές της Άντερλεχτ άρχισαν να συγκεντρώνονται στο νυχτερινό μαγαζί από τις 22.00 το βράδυ, όταν λίγο μετά τις 00.30 τα μεσάνυχτα επικράτησε ένταση και ορισμένοι εξ αυτών άναψαν φωτοβολίδες και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Λόγω των επεισοδίων προκλήθηκαν υλικές ζημιές στις προσόψεις επιχειρήσεων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματίες. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την επέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν και σε 22 προσαγωγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με στόχο τη νίκη-πρόκριση

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να περάσει στους «16» της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι sold out, καθώς ελάχιστα εισιτήρια είναι πλέον διαθέσιμα προς πώληση.

Διαβάστε επίσης:
Το ταξίδι της Άντερλεχτ στην Αθήνα

Καμπιάσο: «Έχει γίνει μόνο ο μισός αγώνας»

Μάρκο Σίλβα: «Έχουμε αυτοπεποίθηση»

Μπέσνικ Χάσι: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης