Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι (6) υπηκόων Γεωργίας, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει από το έτος 2015 εγκληματική ομάδα και διέπρατταν, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους καθώς και σε επιβατηγά οχήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Από την έρευνα εξιχνιάσθηκαν δεκατρείς (13) περιπτώσεις κλοπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμορία, διακεκριμένη κλοπή από δύο ή περισσότερους που έχουν ενωθεί για να διαπράττον κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, ληστρική κλοπή καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον συλληφθέντα στις 13-7-2017:

1. (επ) TSOTSILOLARI ή RIJAMADZE LASHAREISHVILI ή OVANOVI ή IVANOF ή BESIKI (ον) BESKI ή BESILI ή BESIKI ή AVTO ή AESENA ή PETRE ή PIOTR ή TSOTSILOLARI του AYTO και της MANANA , γεν. 1982 ή 1983 ή 1985 ή 1995 στη Γεωργία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

και για τους μη συλληφθέντες:

2. (επ) DZAMUKASHVILI (ον) GIORGI του DIMITRIU και της MAIA , γεν. 1986 στην Γεωργία

3. (επ) AGASANIANI (ον) ALEXANDRE του VLADIMIR και της NANA , γεν. 1986 στην Γεωργία

4. (επ) NATADZE (ον) GIORGI του ZVIADI ή ZNIADI ή LVIADI ή KOBA και της OLIA γεν. 1999 στη Γεωργία ή στη Ρωσία

5. (επ) AKVAKHADZE ή APKHADZE ή ARXADZE ή APXADZE (ον) BEKA του ΙΑ ή TEMYAV και της GELA ή TENGO ή ΙΑ ή TEMURI γεν. 1990 στη Γεωργία

6. (επ) CRISTESAVICI ή CRISTESASVILI ή ORISTESAVILI ή ORISTESASVIL (ον) ILIA του GURAM ή GURHMI ή GURASMI και της ELENE , γεν. 1974 ή 1989 στη Γεωργία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως τις 20-1-2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανόν τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης