Στις 18.15 το απόγευμα της Τρίτης πέρασε από το αυτόφωρο ο εκδότης Γιώργος Κουρής, εξαπολύοντας μύδρους κατά καναλαρχών και της Τρόικας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσερχόμενος στο ΑυτόφωροTελικά του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για χρέη και στις 18.50 ο κ. Κουρής εξήλθε από το κτήριο αναχωρώντας για τη ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει κρατούμενος έως το πρωί της Τετάρτης, οπότε και θα δικαστεί.

Ο εκδότης της Kontranews και ιδιοκτήτης του πρώην τηλεοπτικού σταθμού ALTER και του καναλιού Kontra, συνελήφθη το πρωί στο σπίτι του στο Ψυχικό, κατόπιν παραγγελίας του οικονομικού εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμούν σε βάρος του 3 εντάλματα σύλληψης που αφορούν χρέη περίπου 2.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρέη του αφορούν οφειλές προς το Δημόσιο, του ALTER και άλλες υποθέσεις.

Οι «προφητείες» Κουρή

Ο κ. Κουρής προσερχόμενος στο Αυτόφωρο απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους «προφήτευσε» πως σε λίγο καιρό θα «έχουν συλληφθεί εκδότες, καναλάρχες, επιχειρηματίες και τραπεζίτες». «Πρέπει να διώξουμε την Τρόικα, αλλιώς σε ένα χρόνο θα παίρνετε 400 ευρώ μισθό και 150 ευρώ οι συνταξιούχοι», ανέφερε.

Τέλος, σε ένα κρεσέντο αυτοκριτικής, είπε: «Εγώ γιατί να συλληφθώ, δεν πήρα μίζες, δεν συμμετείχα σε δημόσια έργα. Όλοι χρωστούν».

Κατά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο

Με τους δικηγόρους του

Χαμογελαστός έκανε διάλογο με τους δημοσιογράφους

(Oι δικηγόροι του Μ. Δημητρακόπουλος-Θ. Σοφός)

Η αντιπαράθεση με δημοσιογράφο

Απευθυνόμενος σε ρεπόρτερ καναλιού, ο κ. Κουρής ρώτησε: «Που δουλεύεις; Πες μου για να σου πω πόσα χρωστάει το αφεντικό σου;». Μετά την άρνηση του δημοσιογράφου ψέλλισε: «Σε τρώει ο κ@@ος σου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης