Το τελευταίο αντίο στη μικρή τους Νίκη είπαν οι γονείς της, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, η Τασία Μανωλοπούλου, τα τρία τους παιδιά, και πλήθος κόσμου κατά την εξόδιο ακολουθία που τελέστη την Τρίτη στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Η 16χρονη Νίκη τους, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή μετά από ημέρες παραμονής στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, όπου όμως η κατάστασή της, παρά τις ευχές όλων, ήταν μη αναστρέψιμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρή Νίκη έδωσε ζωή σε συνανθρώπους μας, καθώς οι γονείς της υπέγραψαν για τη δωρεά των οργάνων της κόρης τους.

Χιλιάδες πολίτες και φορείς βρέθηκαν δίπλα στην οικογένειά του κοριτσιού, δίνοντας της  κουράγιο και λέγοντας το τελευταίο αντίο.

Το παρών στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Ριζούλης, οι πρώην βουλευτές: Απόστολος Ανδρεουλάκος, Πέτρος Μαντούβαλος, Μάριος Σαλμάς, Μαρία Κυριακοπούλου, Μιχάλης Αρβανίτης, Γιώργος Καλαντζής, ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, Π. Σκούτας, και οι δήμαρχοι Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς και Αιγιαλείας Θ. Παναγόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στεφάνια απέστειλαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Κώστας Μίχαλος του ΕΒΕΑ κ.α.

Δείτε βίντεο του tempo24.gr:



Φωτογραφίες: Eurokinissi, tempo24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης