Γνωρίζετε, πως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές που μπορείτε να τις τρώτε αρκετά συχνά καθώς όχι μόνο δε σας παχαίνουν, αλλά βοηθούν να κάψετε θερμίδες;

Μπορεί να σας φαίνεται κάπως περίεργο αλλά όλοι οι διατροφολόγο τις προτείνουν, καθώς τα οφέλη τους είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα. Εσείς αρκεί να εντάξετε κάποιες από τις παρακάτω τροφές στο καθημερινό σας διαιτολόγιο είτε για σνακ, είτε μαζί με το κυρίως γεύμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σέλινο. Το μυστικό του είναι απλό πλούσια γεύση, ελάχιστες θερμίδες. Το σέλινο περιέχει ελάχιστες θερμίδες, αποτελείται κυρίως από νερό και βοηθά στο να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Φροντίστε να το συμπληρώνετε και με άλλες τροφές. Εμπλουτίστε τις συνταγές σας με σέλινο και δώστε τους γεύση χωρίς πολλές θερμίδες.
Δημητριακά ολικής αλέσεως. Τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι πιο υγιεινά από τα επεξεργασμένα, παίρνουν περισσότερο χρόνο να μεταβολιστούν και έτσι σας κρατούν χορτάτη για περισσότερο.

Πράσινο τσάι. Σίγουρα γνωρίζετε τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, επιταχύνει τον μεταβολισμό και βοηθά σημαντικά στο αδυνάτισμα…

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης