Τη συλλογή της «My London» για τον χειμώνα του 2013 παρουσίασε η κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Γιακουμάτου, Ζωή στο Guzel. Η συλλογή βασίστηκε στις αναμνήσεις της σχεδιάστριας από τη φύση του Λονδίνου και τη θάλασσα του Brighton, αποτυπώνοντας τες σε prints.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την επίδειξη μόδας μεταξύ αυτών αρκετοί επώνυμοι από το χώρο της μόδας, της πολιτικής και του αθλητισμού. Στο πλευρό της Ζωής ήταν συνεχώς η αγαπημένη της οικογένεια και φυσικά ο υπερήφανος μπαμπάς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με την special guest εμφάνιση της Πατρίτσια Περιστέρη και του Στέλιου Νιάκαρη.

Από τη Νομική στη Μόδα

Η Ζωή Γιακουμάτου αγαπούσε από μικρή το χώρο της μόδας και ήθελε να ξεφυλλίζει περιοδικά και να παρακολουθεί τις νέες τάσεις που κυκλοφορούσαν. Μετά το τέλος των σπουδών της στη Νομική και αφού είχε παρακολουθήσει για δύο χρόνια μαθήματα σχεδίου μόδας και styling έφυγε για το Λονδίνο για σπουδές στο σχέδιο μόδας και στο σχεδιασμό και κατασκευή κοσμημάτων στο Saint Martins.
Σήμερα, λειτουργεί το δικό της atelier στο Κολωνάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τους: Γιώργο Βαρδινογιάννη, Βίκτωρα Μητρόπουλο, Μάκη Τσέλιο, Φιλήμονα, Άννα Καραμανλή, Κατερίνα Παπακώστα, Χρήστο Ζαμπούνη, Πέτρο Δούκα, Ηρώ Μουκίου, Ειρήνη Μπαλτά, Πόπη Χαριτάτου, Τέντυ Γερουλάνου, Ντόριαν Καζάκου, Θανάση Πλεύρη, Κωνσταντίνο Γεωργιάδη, Λένα Αναγνωστίδου, Σοφία Τσουκάλη, Ηλία Αβασκαντήρα και πολλούς ακόμα.

Eπιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης