Οι κακές καιρικές συνθήκες ανάγκασαν σήμερα την αναστολή των επιχειρήσεων αναζήτησης για τα συντρίμμια της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines.

Η δυνατή βροχή, οι θυελλώδεις άνεμοι και η ομίχλη κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή των ερευνών, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της αυστραλιανής Αρχής για την Ασφάλεια στη Θάλασσα, η οποία συντονίζει τις έρευνες στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις αναζήτησης από αέρος και θαλάσσης θα ξεκινήσουν εκ νέου την Τετάρτη.

Παράλληλα, δεκάδες συγγενείς των κινέζων επιβατών της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines συγκρούστηκαν σήμερα με την αστυνομία έξω από την πρεσβεία της Μαλαισίας στο Πεκίνο, την ώρα που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία ζητώντας από την κυβέρνηση της Κουάλα Λουμπούρ εξηγήσεις για το δυστύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγγενείς χαρακτήρισαν την μαλαισιανή κυβέρνηση και τον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας «εκτελεστές» και φώναζαν «Η μαλαισιανή κυβέρνηση μας εξαπάτησε» και «Μαλαισία φέρε πίσω τους συγγενείς μας».

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Malaysia Airlines εξέφρασε «τεράστια θλίψη» για τους επιβάτες του αγνοούμενου Boeing 777 της εταιρείας το οποίο φέρεται να κατέπεσε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης