Όπως μετέδωσαν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο νεότερος εκ των τριών φερόμενων ως δραστών για τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Charleville-Mézières, στην πόλη Ardennes και παραδόθηκε.

Πρόκειται για τον 18χρονο Hamyd Mourad ο οποίος ήταν ο οδηγός του Citroen C3. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Mourad φοιτούσε σε σχολείο στην Reins.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη LeMonde, ο νεαρός παραδόθηκε στην αστυνομία αφού είδε το όνομά του να αναφέρεται σε μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης και μέχρι στιγμής δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Παράλληλα, οι γαλλικές αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση με τη φωτογραφία των δύο άλλων φερόμενων ως δραστών της επίθεσης: Πρόκειται για δύο αδέρφια αλγερινής καταγωγής, τον Said Kouachi (γεννηθείς το 1980) και τον Chèirf Kouachi (γεννηθείς το 1982). Η αστυνομία καλεί όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με τον εντοπισμό τους να τις παραθέσει. Πιστεύεται πως είναι βαριά οπλισμένοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι, όπως δήλωσε αστυνομική πηγή στη γαλλική εφημερίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση στις 03.31

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης