Το πανεπιστήμιο της Πολιτείας του Οχάιο (Ohio State University, OSU), στις βόρειες ΗΠΑ, ετέθη σε κατάσταση αποκλεισμού σήμερα λόγω του ότι ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στην πανεπιστημιούπολη, στην πόλη Κολόμπους, γνωστοποίησε το εκπαιδευτικό ίδρυμα σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Επτά άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, μεταδίδουν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, λίγη ώρα αφότου η υπηρεσία του πανεπιστημίου της Πολιτείας του Οχάιο (OSU) για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ανακοίνωσε πως ένας ένοπλος έχει ανοίξει πυρ μέσα στην πανεπιστημιούπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πανεπιστημιούπολη αποκλείστηκε και μέσω Twitter η διεύθυνσή του κάλεσε τους φοιτητές να αναζητήσουν καταφύγιο. Σύμφωνα με τη φοιτητική εφημερίδα The Lantern ενδέχεται να υπάρχει και δεύτερος ένοπλος.

«Ένοπλος πυροβολεί στην πανεπιστημιούπολη. Τρέξτε, κρυφτείτε, δώστε μάχη» ανέφερε η ανάρτηση του πανεπιστημίου, χρησιμοποιώντας την ορολογία θυμάτων επιθέσεων ένοπλων (Run Hide Fight). «Συνεχίστε να κρύβεστε στο βόρειο τμήμα της Πανεπιστημιούπολης», πρόσθεσε λίγο αργότερα η διεύθυνση διαχείρισης εκτάκτων περιστατικών του OSU.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο δράστης εντοπίστηκε και έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης